• -30%
Dagi Детска пижама
Arnetta Детска пижама

Arnetta Детска пижама

79,95 лв.
55,97 лв. - 30%
Цена с ДДС
Arnetta
AR1437-2
1 Артикула
Последна наличност

Arnetta Детска пижама

С детска пижама Arnetta игрите ще са още по-забавни и безгрижни. 

Пригответе се да бъдете впечатлени от широката гама от креативни и оригинални дизайни на детска пижама, които предлагаме. В Kids724.bg ще откриете всичко от което вашето дете се нуждае за една безгрижна игра.

За повече слънчеви усмивки и спокойни сънища Kids724.bg

Размер:
Цвят:
Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Arnetta Детска пижама : Размер - 2-3 год., Цвят - Лилав (№ AR1437-2)

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Arnetta Детска пижама

Добре дошли в Kids724.bg света на детските модни тенденции! Тук ще откриете любимата детска пижама за вашите малки герои.

Пригответе се да бъдете впечатлени от широката гама от креативни и оригинални дизайни на детска пижама, които предлагаме. В Kids724.bg ще откриете всичко от което вашето дете се нуждае за една безгрижна игра.

Кройката на всяка детска пижама е съобразена с осигуряването на комфорта през цялото време на всеки малчуган. Леките и прохладни естествени материи ще осигурят спокойствие на всяко дете през цялото време.

Тази страхотна детска пижама от Arnetta ще впечатли всеки със своя стил и комфорт. Включва мека горна и долна част, за оптимален комфорт и спокоен сън на вашето дете. В нежния си лилав цвят и интересен принт придават свежест и весело настроение.

Arnetta Детска пижама. Kids724.bg Ви представя любимия бранд Arnetta, осигуряващ комфорт за всеки от семейството. Детска пижама

AR1437-2
1 Артикула

Техническо описание

Състав
100% памук
Артикул
Пижама
Пол
Момиче

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ: