• -20%
  • Изчерпано
U.S. Polo Assn. Бебешки суитчър
U.S. Polo Assn. Бебешки лигавник

U.S. Polo Assn. Бебешки лигавник

39,95 лв.
31,96 лв. - 20%
Цена с ДДС
U.S. Polo Assn.
USB353
Изчерпано

U.S. Polo Assn. Бебешки суитчър 

Бебешки лигавник U.S Polo Ass. може да стане най-добрия приятел на вашето мъниче!

Размер:
Цвят:
Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

U.S. Polo Assn. Бебешки лигавник : Размер - STD, Цвят - Розов (№ USB353)

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

U.S. Polo Assn. Бебешки лигавник 


Добре дошли в Kids724.bg света на бебешките модни тенденции! Тук ще откриете любимия бебешки лигавник за вашите малки герои.

Когарто се грижим за нашите малки сладури, вниманието към детайлите е изключително важно. Изборът на правилните аксесоари е от съществено значение, за да осигурите комфорта и защитата на вашето бебе. Един от най-важните аксесоари, които се използват от новородените и малките деца, е безспорно бебешкият лигавник.

Бебешките лигавници на U.S. Polo Assn. не само предпазват от петнообразуване на дрехите на вашето бебе, но също така осигуряват сухота и комфорт през целия ден. Изработени от висококачествени материали, изключително меки и нежни към бебешката кожа.

U.S. Polo Assn. Бебешки лигавник. Kids724.bg Ви представя любимия бранд U.S. Polo Assn., осигуряващ комфорт за всеки от семейството.

U.S. Polo Assn. е популярен бранд за облекло и аксесоари в България, познат със своя вечен стил. Брандът има силно присъствие в големите градове като София, Пловдив и Варна, където е широко разпространен в големи магазини и търговски центрове. Българските потребители оценяват високото качество на продуктите и класическия дизайн на U.S. Polo Assn., който е подходящ както за ежедневието, така и за по-специални поводи. През последните години, марката също е станала популярна чрез онлайн платформите за пазаруване, което позволява на повече потребители да достигнат до продуктите й. Като цяло,U.S. Polo Assn. е добре уважаван бранд в България, който предлага голямо разнообразие от облекла и аксесоари, които привличат широката аудитория.

U.S. Polo Assn. това не е просто бранд- това е изживяване. Ние сме единствената марка, която официално е част от Американската асоциация по поло на Съединените щати (USPA) - един от най-старите ръководни органи на спорта в Съединените щати. Това е гордо отличие, което свързва нашето славно минало със светло бъдеще, от което сте част. Авторско право на U.S. Polo Assn. помага за финансирането на USPA, която расте и насърчава спорта в Съединените щати и по света. Научете повече за марката, спорта и нашето място в историята, докато откривате всичко, което U.S. Polo Assn. ви предлага.

USB353

Техническо описание

Състав
100% памук
Артикул
Бебешки Лигавник
Пол
Бебета

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ: